Actualitate

REŢINUŢI ŞI CERCETAŢI PENTRU FURT

La data de 3 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu, au pus în aplicare 4 mandate de percheziţie, la locuinţele a 2 persoane cercetate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Au fost efectuate 4 percheziţii domiciliare, 3 în municipiul Sibiu şi o perchiziţie în comuna Roşia, judeţul Sibiu, precum şi 2 percheziţii auto.

În urma percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate mai multe bunuri şi valori a căror provenienţă nu a putut fi justificată de cei doi bărbaţi, precum şi un autoturism folosit de aceştia la comiterea unor furturi din locuinţă pe raza judeţului Cluj.

În consecinţă, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a doi bărbaţi în vârstă de 42 şi 47 de ani, ambii din municipiul Sibiu. La expirarea perioadei de reţinere, cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS