<
Actualitate

Caravana „Fii poliţist pentru o zi” la Câmpia Turzii

Pe 25 martie s-au împlinit 195 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române, această dată având atât o semnificaţie religioasă, Ziua Bunei Vestiri, cât şi o semnificaţie laică, aniversarea Zilei Poliţiei Române.

politie ctÎn contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a organizat la nivelul subunităţilor de poliţie, Caravana „Fii poliţist pentru o zi”

Caravanava „Fii poliţist pentru o zi” a fost prezentă și în municipiul Câmpia Turzii, luni, 27 martie 2017, începând cu orele 09.30  în Piaţa Tricolorului din faţa Sălii Sporturilor „Ioan Stanatiev”. Locul s-a animat de polițiști, mașini de poliție, echipamente specific intervențiilor poliției, dar mai mult de copii și de cei curioși să afle amănunte din activitatea polițiștilor.

Astfel mascaţi, maşini, dispozitive de detectare a explozivilor şi de dezamorsare a bombelor, tehnica din dotare au putut fi admirate cu prilejul Zilei Poliţiei Române, și la Câmpia Turzii

Prezent la Caravana „Fii poliţist pentru o zi”, primarul municipiului Câmpia Turzii Dorin Lojigan a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorii polițiștilor: “Mulțumim polițiștilor pentru eforturile pe care le fac în fiecare zi pentru noi, cu această ocazie vreau să le urez un sincer și călduros La mulți ani!”, a transmis primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

Prezent la activitatea poliției române de la Câmpia Turzii, Şeful IPJ Cluj, Ciprian Miron, a transmis, prin Ziarul 21, un mesaj locuitorilor din Câmpia Turzii:

“Ne aflăm azi la Câmpia Turzii pentru a sărbători evenimentul „Fii poliţist politie ctpentru o zi”, am ales să prezentăm echipamentele poliției, am răspuns întrebărilor copiilor sperăm noi destul de bine, ne bucurăm de o prezență numeroasă azi la Câmpia Turzii și sper că nu am dezamăgit niciun copil”.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS