campanie campanie
Actualitate

Care va fi destinația banilor din amenzile date in perioada stării de urgență

Amenzile date în perioada stării de urgență celor care nu au respectate prevederile ordonanțelor militare sunt în total de peste 600 milioane lei adică de aproximativ 120 milioane de euro. Ministrul de Interne, Marcel Vela, susține că acești bani vor fi folosiți în principal pentru sprijinul spitalelor și persoanelor vulnerabile.

La sfârșitul lunii mai se va face o analiză și se va decide exact cum vor fi alocați banii, dar ei se vor duce cu precădere către spitalele din România, a precizat ministrul Marcel Vela, potrivit digi24.ro.
Marcel Vela a recunoscut că suma amenzilor poate părea „imensă”, dar a relativizat-o, punând-o în comparație cu cheltuielile mari pe care statul le-a avut cu pregătirile pentru pandemie.
Astfel de amenzi vor exista și după 15 mai, în cazul în care starea de urgență va fi înlocuită cu stare de alertă, iar unele restricții vor fi menținute.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS