<
Actualitate

Câștigătorii biletelor la loteria de Paște, etapa Națională – un câștigător din județul Cluj!

    Joi, 20 aprilie, la București, au avut loc extragerile biletelor pentru loteria sărbătorilor de Paște, pentru care Loteria Română a pus în joc 450 de câştiguri în valoare totală de 248.400 lei.

Jucătorii au avut şanse duble de câştig pe parcursul desfăşurării celor două etape: locală și națională. Cu taloanele galbene şi cele roşii fac posibilă câştigarea unui premiu în aceeaşi zi în etapa 1 a jocului şi/sau în etapa a 2-a a acestuia, ambele etape desfăşurându-se în data de 20 aprilie, etapa 1 în Cluj, Iaşi, Braşov, Galaţi, Timişoara, Craiova, Ploieşti, Constanţa, Bucureşti şi etapa a 2-a în Bucureşti.

Important: Atribuirea câștigurilor se face pe baza prezentării biletului de joc câștigător și a actului de identitate.  Câștigurile în valoare 100 lei, 500 lei și 3.000 lei se vor achita pe plan local, la agențiile casierii plătitoare reședință de județ, iar pentru Municipiul București  la agențiile casierii plătitoare din București. Câștigurile vor fi impozitate în conformitate cu legislația în vigoare. Câștigătorii nu au posibilitatea de a solicita modificarea caracteristicilor câștigurilor. Plata câștigurilor se face în termen de 90 de zile de la data tragerii. După trecerea termenului de 90 de zile de la data tragerii, nu mai pot fi formulate pretenții.

Iată lista câștigătorilor etapa națională:

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS