campanie campanie
Actualitate

Ce dăruim de Valentine’s Day? Un buchet de flori este perfect

Întrebarea ne-o punem în fiecare an, iar raspunsul nu este niciodată simplu. Chiar dacă bărbații și-ar dori mai degrabă o petrecere de Valentine’s Day, femeile sunt mult mai atente la partea romantică a evenimentului. Buchetul de flori este o idee bună, inclusiv pentru cei în pană de idei sau fără inspirație.

Bine, bine, dar care e floarea cea mai potrivită? Știm cu toții că fiecare floare are un mesaj anume. Ca să nu greșim șipentru a alege mesajul potrivit, cel mai bine ar fi să începem să cunoaștem acest limbaj secret! Vom împărți discuția în două părți: flori perfecte pentru cadoul de Valentine’s Day și flori pe care le vom dărui cu alte ocazii.

Florile perfecte pentru Ziua Indrăgostiților

Trandafirii: florile romantice prin excelență, mai ales trandafirii roșii, simbolul pasiunii și al iubirii. Însă există și alte culori, potrivite unui astfel de eveniment. Vom alege trandafirii roz când suntem interesați de persoana care îi primește. De aceea, dacă prima întalnire se suprapune Zilei Indrăgostiților, un buchet de crini albi și trandafiri roz va face impresie! Trandafirii portocalii indică dorința voastră de a face un nou pas în relație. Trandafirul alb însă , reflectă respectul pentru persoana iubită prin culoarea lui.


Asa că un buchet select de trandafiri albi ar fi o alegere excelentă pentru o relație stabilă, în care avem nevoie să-i amintim persoanei iubite cât de mult înseamnă pentru noi. Bineînțeles, nu trebuie să uităm ca buchetul nostru să fie însoțit de o felicitare de Valentine’s Day!

Alegeti lalele roșii dacă sunteți convinși că iubirea perfectă există și că persoana care le primește este cea potrivităpentu voi.

O alta sugestie pentru relațiile noi ar fi crinii albi și margaretele. După cum bine știm, crinul este foarte prezent în iconografia creștină  ca simbol al gândului curat. Margareta arată prospețimea, simplitatea și iubirea stabilă.

Ce NU dăruim de Valentine’s Day

Așa cum exista flori perfecte pentru o asemenea ocazie, unele flori ar trebui evitate pentru că exprimă cu totul altceva! Să vedem câteva exemple. Hortensiile și begoniile simbolizeaza desparțirea, îndepartarea de persoana odată iubită.

Narcisele sunt plantele egoismului, ale iubirii de sine, așa cum ne-o spune legenda lui Narcis, de aceea se spune că aduc ghinion. Conform legendelor, și floarea-soarelui ar trebui evitată deoarece reflecta dragostea pentru o persoana nepotrivită, totodată nefericire. Deși trandafirii sunt florile iubirii, ar trebui ca de Ziua Indrăgostiților să nu dăruim trandafiri galbeni deoarece galbenul este culoarea geloziei și a infidelității. Și dacă lalelele roșii erau un simbol al iubirii eterne, cele galbene reprezintă iubirea disperată! Așa că nu le alegem de Valentine’s Day.

Indiferent de felul în care alegem să petrecem Ziua Indrăgostiților, florile nu trebuie să  lipsească din planurile noastre. Tocmai pentru ca patronul acestei zile, Sfantul Valentin, iubea florile, un buchet bine ales va face ziua perfectă.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS