<
Actualitate

Ce să îi cumperi de Valentine’s Day? Vă spunem noi!

Valentine’s day este cea mai comercială sărbătoare a dragostei pe tot pământul.

Ziua Îndrăgostiților este recunoscută ca o semnificație culturală, religioasă și comercială de dragoste și dragoste romantică în multe regiuni din întreaga lume, deși nu este o sărbătoare publică în orice țară.

De Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților cuplurile își oferă cadouri, atenții și își fac declarații de dragoste.

Și cum știm că bărbații sunt mai mereu în pană de idei, vă propunem un cadou cu care chiar nu veți da greș: bijuteriile!

Și pentru că am spus mai sus că vrem să vă ajutăm, vă recomandăm bijuteriile create și comercializate de Bijuteria Gold Cris din Câmpia Turzii.

Inele, brățări, lănțișoare din aur sau argint, fac o bucurie de nedescris persoanei iubite. La Bijuteria Gold Cris veți putea găsi: Lănțișoare cu nume din aur și argint și brățări handmade din aur și argint și multe alte bijuterii care vă vor stârni curiozitatea și interesul.

Prețurile încep de la 80 lei până la… cât vreți voi să investiți! Investiția e singură, calitatea ridicată și bucuria persoanei dragi este neprețuită!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS