Locuri de munca

Viamso angajează lucrător comercial! Vezi care sunt cerințele

Cel mai dotat magazin de construcții din zonă angajează lucrător comercial. Cerințele sunt minime, avantajele sunt maxime.

Candidatul ideal ar trebui să aibă: – experiență profesională minim 6 luni (avantaj) – cunoștințe generale despre bricolaj – bune abilități de comunicare – integritate, corectitudine și spirit de echipă – cunoștințe operare pe calculator (avantaj) Salariul atractiv și tichete de masă. Persoanle care sunt interesate sunt rugate să lase un CV la sediul societății de pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 51 sau la telefon 0744755295.

Oportunitatea pe care o oferă Viamso este extraordinară. Odată ce ai ajuns în echipă, îți este greu să pleci. În afara faptului că salariul este competitiv iar tichetele de masa nu lipsesc, persoana care va aplica pentru acest post o să rămână uimită de profesionalismul patronului Sorin Moldovan, precum și de colegialitatea tuturor angajaților Viamso. Mai mult decât angajați, acolo este o mare familie. Oameni care se ajută, oameni care îți explică, oameni care doresc ca locul de muncă să fie un loc cât mai plăcut.

Despre societatea Viamso se poate spune că a crescut sănătos. A avut un parcurs extraordinar de bine gândit și odată cu anii s-a impus pe piața materialelor de construcții având prețuri foarte bune, transportul materialelor până la domiciliul clientului și, poate cel mai important, seriozitatea și profesionalismul cu care fiecare client este tratat. Apropo… odată angajat al firmei Viamso beneficiezi de: excursii, deplasări, team building-uri, seri culturale etc.

În vară scriam un articol referitor la faptul că : „Echipa Viamso, vreo 19 la număr, împreună cu familiile lor, ( soț/soții, copii) au petrecut câteva zile de relaxare la Sovata. Ce să îți dorești mai mult? Timp prețios petrecut cu familia, relaxare binemeritată alături de colegi, soare și bună dispoziție.” Ei bine, toate acestea sunt reale, 100%. Așadar, postul este al tău! Al celui care dorești să intri în marea familie Viamso.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS