Actualitate

Cinci militari de la Turda reprezintă România la Campionatul de minifotbal Euro Busniess Cup din Antalya

România o să fie reprezentată la EURO Business Cup, sub egida Federatiei Europene de Minifotbal (EMF), de GEMINA CLUJ, echipă formată din militari ai Diviziei 4 Infanterie Cluj la care evoluează și 5 militari din garnizoana Turda.

România va fi reprezentată de patru echipe la prima ediție, competiție programată să aibă loc în perioada 22-26 mai în Antalya, Turcia. Cele patru echipe sunt: Gemina Cluj, Tenaris Silcotub Zalău, Liriada Râșnov și Florea Grup Alba Iulia.

Gemina Cluj

– echipă înființată în anul 2018, a participat la competiții la Oradea (Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor) și la Iași (Cupa Magic)
este înscrisă în Liga 1, Campionatul de Firme și Instituții „All Time Sport Cluj”
– alcătuită numai din militari care au înființat, fără ajutorul sponsorilor, în 2019, Asociația Sportivă Gemina. Militarii fac parte din Divizia 4 Infanterie Gemina Cluj din care sunt 5 din garnizoana Turda.

Lot jucători:

Chișu Adrian, Pop Daniel, Imbuzan Ovidiu, Miheșan Alex, Imbuzan Cosmin, Andrei Stan, Mircea Rusu, Raul Morar, Mircea Boboc, Gabriel Naghiu, Sebastian Drăgan, Alin Adelean, Alin Husărescu, Bogdan Baboi, Ciprian Alexa, Călin Roman si Nicolae Tonu.

Președinte Asociația Sportivă: Mircea Rusu
Manager-antrenor Nicolae Tonu
Preparator fizic: Călin Roman.
Antrenor- Radu Cojocnean


„Echipa s-a înființat ca urmare a pasiunii pe care o avem pentru minifotbal, toți jucătorii jucau fotbal sau minifotbal pentru diferite echipe (bineînțeles în afara orelor de program) în Cluj, Turda, Dej, reușind să ne strângem și să formăm o echipă a noastră, pe care am și înscris-o în campionat în liga I All Time Sport Cluj, datorită implicării și devotamentului managerului Nicolae Tonu.
Ne-am bucurat când am primit invitația de la Federație pentru că noi în 2018 am participat la competiții naționale unde am avut un comportament în spiritul și valorilor Federației. Nu am câștigat competiții, dar ne-am clasat sus de fiecare dată.
Participarea în Turcia ne-a luat prin surprindere puțin, fiind înființați recent, fără sponsorizări, fiecare jucător plătește ca să joace, plătește deplasarea, echipamentul, înscrierea.
Dar toate sacrificiile le facem din dragostea față de sport având deviza ,,Prietenie prin sport”. Este o mândrie să participăm alături de celelalte echipe românești la această competiție și să reprezentăm România și județul Cluj.


Echipa este formată din militari, jucăm din pasiune, suntem echipa Diviziei 4 Infanterie, ne numim Gemina, avem ca logo un leu stilizat, de la regiunea XIII romană Gemina. Ca echipament avem culorile albastru și galben.
Suntem puternici, avem o pregatire fizică de invidiat, o pregătire tactică bună, lot de jucători de valori apropiate.
Va fi foarte greu, dar trebuie să avem încredere în noi, inspirație, pasiune și va trebui să avem noroc. Mergem să ne bucurăm de fotbal și să facem o figură frumoasă! La acest turneu vor fi prezente 24 de echipe din 16 țări!” a declarat un reprezentat al echipei Gemina

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.