Actualitate

Colind pentru suflet, ediția a III-a. Emoții și trăiri pentru peste 80 de persoane de la Centrul de Zi „Clement” din Câmpia Turzii  

Centrul de Zi „Clement” din Câmpia Turzii a organizat un eveniment emoționat pentru toți bunicii acestui Centru și nu numai.

În deschiderea evenimentului, Sebastian Anca, cel care organizează diverse activități care au menirea să unească, relaxeze și să dezvolte relația interumană, a prezentat programul zilei și a detaliat activitățile importante la care au participat vârstnici din Câmpia Turzii.

Imediat după acest intro, părintele Zăhan a cântat colinde tradiționale, și a recitat câteva urări de Crăciun.

Pentru că, înainte de toate, colindele se cântă cu inima, binecunoscutul instructor de pian și chitară, Silviu Pop, a adus în sufletele celor prezenți emoții și zâmbete. Colindele interpretate de Silviu Pop au umplut Sala de Ședințe a Palatului Cultural, de atmosferă de sărbătoare, de Crăciun, smulgând ropote de aplauze din partea celor prezenți.

O surpriză inedită a evenimentului a fost vocea de înger a municipiului Câmpia Turzii, Turean Bogdan, care a colindat și-a făcută simțită prezența prin vocea lui unicată.

Edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, prezent la eveniment, a declarat: „Mă uit la d-voastră și îi văd pe părinții mei. Sunt foarte emoționat să mă aflu astăzi aici, alături de d-voastră. Mă bucur că participați la evenimentele pe care administrația locală le organizează pentru d-voastră, cetățenii municipiului Câmpia Turzii.”

La final de eveniment, cei prezenți au fost invitați să servească din bucatele alese, pregătite special pentru acest eveniment.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS