Actualitate

Sezon de excepție pentru Delfinii Turda. Toți copiii au fost premiați

În zilele de marți, miercuri și joi, Clubul Sportiv Delfinii Turda și-a premiat toți copiii de la club (110 copii) cu diplome, medalihi și pachețele. Copiii care merg zilnic la antrenamente și merg la concursuri au primit echipament sportiv: trening, 2 tricouri și o geacă.

„Am încheiat anul 2019 cu 3 zile de sărbătoare în care am văzut ochișori plini de emoție si bucurie. Ne-am bucurat și noi alături de voi pentru că am reușit să aducem zâmbete pe fețele voastre. Am fost ajutați de dl. Sorin Moldovan de la SC VIAMSO SRL, să cumpărăm diplome, medalii, pachetele și de Consiliul Local și Primăria Turda să va cumpărăm echipamentele… le mulțumim frumos.
Urmeaza pt. noi un week-end plin de emoții … sportiva noastră Bogdana Covaciu participă la Cupa României Cadeti!

Vă mulțumim frumos pentru tot, dragi părinți și vă dorim atât vouă cât și copiilor sărbători frumoase alaturi de cei dragi, vacanță liniștită și să ne revedem cu bine la anu’…” a fost mesajul emoționant al Clubului Sportiv Delfinii Turda.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS