<
Actualitate

Comuna Triteni se poate mândri cu o bază sportivă nouă omologată de AFJ

În aceste zile noua bază sportivă de la Triteni a fost omologată de către AFJ. O bază sportivă care ia fața multor orașe, o bază sportivă de care vor beneficia copiii comunei.

Ziarul 21 a stat de vorbă cu primarul Comunei Triteni, Raul Rafai care ne-a explicat câteva amănunte:

Rep.:  Când a început proiectul ?

Raul Rafai:  Lucrările la baza sportivă din Tritenii de Jos au început în anul 2018. Inițial au fost executate lucrările de împrejmuire, după care a fost construit terenul sintetic în anul 2019 iar în anul 2020 s-a început ridicarea tribunei.

Rep.: Putem afirma că sportul în general dar fotbalul în special ocupă o prioritate pentru Triteni?

Raul Rafai: Sportul trebuie să fie o prioritate pentru toate administrațiile publice locale. Noi ne bucurăm că reușim să creem condiții și să menținem 5 echipe de fotbal în liga a 4-a respectiv a 5–a

Rep.: Câteva cuvinte despre această bază sportivă.

Raul Rafai: Baza este amplasată în localitatea Tritenii de Jos și este formată dintr-un teren de joc cu gazon natural, un teren sintetic, o tribună sub care vor fi vestiare. Menționez că s-a obținut o finanțare pe fonduri europene pentru realizarea unui parc dotat cu echipamente de Fitness care va fi lângă terenul sintetic.

Rep.: Ce au zis cei de la AFJ la inspecția de omologare?

Raul Rafai: Reprezentatul AFJ care a fost prezent la omologarea terenului a fost impresionat de lucrurile realizate la Triteni afirmând că este una dintre cele mai frumoase baze sportive din județul Cluj iar suprafața de joc este una de excepție. Omologarea a fost trecută cu brio.

Rep.: Un mesaj pentru iubitorii fotbalului din Triteni?

Raul Rafai: Datorită situației bine cunoscute cu care ne confruntăm din păcate nu știm când va fi reluată competiția. Totuși mesajul meu pentru iubitorii fotbalului din Triteni este să fie alături de echipă într-un număr cât mai mare și Hai Unirea!!!

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS