<
Actualitate

Concert de romanțe „Pe urmele lui Octavian Goga – De la vers, la romanță”

Orchestra profesionistă „Cununa Transilvană” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, dirijor prof. OVIDIU BARTEȘ, va susțineri vineri, 18 iunie 2021, un concert de romanțe, intitulat „Pe urmele lui Octavian Goga – De la vers, la romanță”.

Evenimentul, care se va desfășura în Parcul Central „Simion Bărnuțiu” din Cluj-Napoca, la Centrul de Cultură Urbană – Casino, îi va avea ca invitați speciali pe instrumentistul KÁLMÁN URSZUI și tenorul ALEXANDRU MÂNZAT.

Concertul are loc în cadrul celui de-al doilea eveniment major, dedicat de Biblioteca Județeană „Octavian Goga” din oraș aniversării a 100 de ani de bibliotecă publică la Cluj-Napoca.


Manifestarea va începe la ora 16:00, când cei mai fideli cititori dintre cei mici sunt așteptați, de mai multe personaje din povești, cu surprize. Apoi la ora 17:00 vor avea loc: lansarea antologiei în două volume „Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj – două decenii de istorie: 2000-2020”, o discuție cu tema „Rolul și importanța bibliotecii în viața comunității” și premierea cititorilor fideli ai bibliotecii.

Întregul eveniment va fi încununat de concertul de romanțe susținut de Orchestra profesionistă „Cununa Transilvană”.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS