campanie campanie
Actualitate

Cristian Matei către Anton Doboș: „Să nu lăsați fotbalul și să duceți echipele pe care le veți pregăti pe culmile cele mai înalte”

Consiliul Local Turda a acordat titlul de de Cetățean de Onoare al Municipiului Turda fostului mare internațional român, Anton Doboș.

Proiectul de hotărâre care a fost propus spre aprobare consilierilor locali în ședința ordinară de joi, 30 ianuaria a fost inițiat de primarul municipiului Turda, Matei Cristian Octavian şi domnul consilier local Nicolae Roş.

La ședința de Consiliu Local în care Toni Doboș a primit titlul de cetățean de onoare, Cristian Matei a transmis un mesaj:

„Sunteți omul locului. Sunteți din sat de la noi și faptul că a venit aici atâta lume este un motiv dublu de bucurie pentru noi. În primul rând pentru că toată lumea s-a reîntâlnit însă nu s-au întâlnit întâmplător ci pentru a vă admira și pentru ca să vă ofere garanția că vă apreciază și că vă stimează și înseamnă că ați trăit frumos până astăzi când comunitate își exprimă acest gir pentru un om. Este mare lucru. Vă apreciem! Vă dorim succes în continuare să nu lăsați fotbalul și să duceți echipele pe care le veți pregăti pe culmile cele mai înalte. Felicitări și mult succes!”

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS