Actualitate

Profesorul Ioan Onacă: „Toni Doboș este al treilea fotbalist care a plecat din Turda și a ajuns la echipa Națională”

CONSILIUL LOCAL TURDA A ACORDAT TITLUL DE DE CETĂȚEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI TURDA FOSTULUI MARE INTERNAȚIONAL ROMÂN, ANTON DOBOȘ.

Proiectul de hotărâre care a fost propus spre aprobare consilierilor locali în ședința ordinară de joi, 30 ianuaria a fost inițiat de primarul municipiului Turda, Matei Cristian Octavian şi domnul consilier local Nicolae Roş.

Ultimul supravieṭuitor al celei mai surprinzătoare câştigătoare a Cupei României‚ profesorul Ioan Onacă, a fost unul dintre invitații ședinței festive în care Toni Doboș a primit titlul de cetățean de onoare a municipiului Turda.

Profesorul Ioan Onacă deasemenea a fost invitat pentru a transmite un mesaj: „Particip la o ședință în care este apreciată activitatea sportivilor, în cazul de față a fotbaliștilor. În fapt este un rezultat al consiliului local și a primarului care în ultimii 3 ani s-au ocupat în mod deosebit de dezvoltarea sportului turdean. Eu vreau să le mulțumesc tuturor foștilor fotbaliști pentru ceea ce au făcut în cadrul orașului Turda. Toni Doboș este al treilea fotbalist care a plecat din Turda și a ajuns la echipa Națională după Ioan Suru (atacant) Vasile Suciu (portar). Mulțumesc domnului primar pentru aceasta distinctie acordată unui fost fotbalist”

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS