Actualitate

CSM joacă acasă. Fotbalul și voleiul ghirișean speră să obțină victorii

Sâmbătă, 7 martie, Stadionul Municipal „Mihai Adam” din Câmpia Turzii va găzdui partida de fotbal dintre echipă gazdă, CSM Câmpia Turzii, împotriva echipei Vulturul Mintiu Gherlii. După înfrângerea suferită în etapa trecută împotriva echipei Arieșul Mihai Viteazu, elevii pregătiți de Andrei Pintilie își doresc victoria. De cealaltă parte, echipa din Gherla, ocupanta locul 4, vine la Câmpia Turzii pentru a lua cele 3 puncte. La Vulturul Mintiu Gherlei joacă golgheterul campionatului, Bondor Ovidiu Daniel care a marcat până acum 13 goluri. O să fie un meci interesant.
Meciul o să înceapă la ora 11.00 și va fi condus de o brigadă de arbitrii formată din Lunca Dragoș, Punteaș Tudor și Irina Petru.


De cealaltă parte, echipa divizionară A din Campionatul de Volei întâlnește în prima etapă a play-outului formația Știință Baia Mare la
Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii. Elevii conduși de Marius Ciortea vor încerca să întoarcă rezultatul din turul campionatului regulat, unde echipa băimareană s-a impus la Câmpia Turzii cu socrul de 3-2. Meciul dintre cele două formații va fi condus de o brigadă din Zalău formată din Hadade Dan și Buciu Ionuț, iar observator va fi Petrică Stancu. Meciul începe la ora 17.00.

Așadar, ziua de 7 martie o să fie plină de sport atât pentru iubitorii fotbalului cât și pentru iubitorii voleiului din Câmpia Turzii.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS