Politic

PSD Câmpia Turzii și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar

În ședința din 24 februrie 2020, membrii Biroului PSD Câmpia Turzii l-au desemnat pe Gheorghe Iulian Rece, candidat pentru funcția de primar al Municipiului Câmpia Turzii.

Pentru a pune capat speculațiilor apărute în spațiul public, vă informăm că domnul Marcel Bogdan nu figurează ca membru nici in PSD Câmpia Turzii și nici în baza națională a PSD.

Biroul PSD Campia Turzii

6 Martie 2020

*
1 comentariu

1 comentariu

  1. Ionel ISAC

    9 martie 2020 la 09:02

    P.S. In ceea ce priveste dosarul penal, este un dosar politic, fabricat cu complicitatea a 3 instituții ale statului,având complici niște personaje fără caracter, care vin din zona politicului, aceștia din urmă dorind sa-si ascundă faptele comise,neasumandu-le, fiind mai ușor să pactizeze cu organele de urmărire penală, drept urmare procurorul de caz plasând acuzația de faptuitori. Nu este mai simplu așa?
    Da, intotdeauna mi-am asumat orice lucru spus si făcut și de această dată mă voi duce în fața instanței si îmi voi proba si sustine nevinovăția.

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS