campanie campanie
Special

De 8 Martie 7 medalioane de aur de la Ziarul 21

„Sărbătorim Femeia”, a fost concursul pe care Ziarul 21 l-a dedicat doamnelor cu ocazia zilei de 8 Martie. Este al 16-lea an în care Ziarul 21 premiază doamnele și domnișoarele cu ocazia zilei internaționale a femeii.

Câștigătoarele din acest an au fost: Bocoș Ana Adriana din Câmpia Turzii, Mărie Oana din Turda, Constantin Simona din Câmpia Turzii,  Pleșa Felicia Marcela din Turda, Pop Monica din Turda, Călian Camelia din  Turda, și Sabău Ana din Câmpia Turzii.

Premierea a avut loc vineri, 6 martie la redacția Ziarului 21 de pe strada Mihai Eminescu, unde fericitele câștigătoare, vizibil emoționate au primit medalioanele de aur.

“Mulțumesc Ziarul 21 pentru cadoul oferit, vă citim în fiecare zi, sunteți cei mai tari!”, a fost reacția unei câștigătoare.

“Este un ziar foarte util pentru orașul nostru, să sperăm că veți continua activitatea. Vă mulțumesc foarte mult pentru premiu și o să fie o amintire frumoasă”, ne-a declarat una dintre câștigătoare.

“Mulțumesc Ziarul 21 pentru frumosul mărțișor, niciodată nu am câștigat, dar pentru toate este un început”, ne-a mărturisit o altă câștigătoare.

Felicitări câștigătoarelor! „La Mulți Ani!” tuturor doamnelor și domnișoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie!

Ziarul 21, împlinește pe 7 mai, 16 ani de activitate, devenind astfel cea mai longevivă instituție media locală, și singura instituție media care acoperă toate canalele de informare a populației (fiind atât ziar print, cât și online iar în premieră pentru mass media locală Ziarul 21 deține și aplicația de știri Ziarul 21)

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS