Actualitate

Cum poți folosi uleiul de cocos pentru frumusețe

Atunci când vrei să folosești doar cele mai eficiente și mai sănătoase produse pentru frumusețe, din casă nu ar trebui să îți lipsească recipientele cu ulei de cocos pe care îl poți folosi în nenumărate moduri, înlocuind produsele mai puțin sănătoase din comerț. Iar despre câteva dintre cele mai importante întrebuințări ale uleiului de cocos pentru frumusețe ne-am propus să discutăm și noi în acest articol.

Astfel, dacă tocmai ți-ai achiziționat ulei de cocos și nu știi cum să îl folosești sau cel puțin îți propui să îți cumperi în perioada imediat următoare și vrei să îi exploatezi la maximum toate beneficiile, în rândurile următoare îți vom oferi câteva recomandări de utilizare a uleiului de cocos pentru frumusețe.

Iată așadar cum poți folosi acest ulei minunat:

Este excelent pentru hidratare

Frumusețea necesită în mod neapărat o foarte bună hidratare. De aceea ar trebui să iei în calcul folosirea uleiului de cocos în acest scop, mai ales datorită faptului că uleiul de cocos dă dovadă de efecte excelente în acest sens.

Uleiul de cocos este absorbit foarte ușor în piele, are un parfum foarte plăcut și totodată poate fi folosit pentru masaj. Rezultatele nu pot fi altfel decât minunate. Se recomandă aplicarea uleiului de cocos pe piele după baie, deoarece atunci se absoarbe mult mai rapid.

Mai poate fi combinat și cu uleiuri esențiale, pentru ca efectele să fie cât mai rapide.

Oferă protecție solară

Poți renunța la numeroasele produse concepute în mod special pentru a oferi protecție tenului împotriva razelor UV, înlocuindu-le cu atât de îndrăgitul ulei de cocos.

Acesta are un grad de protecție SPF 4 așa că îți poate proteja pielea de efectele atât de agresive pe care razele UV le poate avea la nivelul tenului.

Poate fi un foarte bun șampon natural

Uleiul de cocos poate fi combinat cu bază de șampon iar astfel te vei bucura de un șampon natural cu numeroase beneficii pentru păr. Părul va căpăta vitalitate, va deveni mai puternic și mai atrăgător totodată, ceea ce sigur îți dorești și tu.

Mai mult decât atât, uleiul de cocos mai poate fi inclus în produsele pentru păr iar astfel te va scăpa de mătreață.

Astfel, dacă dorești să îmbunătățești aspectul și sănătatea părului tău, ar trebui să încerci numaidecât uleiul de cocos.

Tratează acneea

Acneea poate fi o problemă care-ți va stârni o mulțime de bătăi de cap, mai ales dacă nu folosești uleiul de cocos pentru a scăpa de ea. Ei bine, acesta poate fi considerat și un foarte bun antibiotic natural, iar asta deoarece are capacitatea de a ucide bacteriile care provoacă apariția inflamațiilor.

Îți recomandăm să amesteci ulei de cocos cu ulei esențial de arbore de ceai iar astfel vei obține un foarte bun tratament împotriva acneei.

Ajută la tratarea rănilor

De asemenea, mai trebuie să ai în vedere și capacitatea uleiului de cocos de a trata rănile, arsurile sau chiar erupțiile cutanate. Iar asta deoarece uleiul de cocos are proprietăți antibacteriene dar și antifungice, iar astfel poate fi folosit pentru a trata rănile.

În final trebuie subliniem faptul că este importantă calitatea uleiului de cocos folosit, iar în acest sens trebuie să îți recomandăm uleiul de cocos din oferta BioBoom!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS