<
Actualitate

Cum să alegi fotoliile pentru camera de zi cu cele mai bune produse la un preț accesibil

Încăperile înguste pot părea acum mai spațioase, dacă acestea sunt amenajate corespunzător. Pentru a reușii acest lucru trebuie să văgândiți ce stil vi se potrivește, fie el minimalist, industrial, rustic, etc.

După ce s-a stabilit acest detaliu aveți posibilitatea de a transforma orice locuință anostă, într-una primitivă, călduroasă, confortabilă si bine organizată. Pentru a maximiza spațiul trebuie sa evitați încărcarea acesteia cu mobilier, doar un mobilier calitativ, util și adecvat vă poate oferii ceea ce aveți nevoie fără a ocupa prea mult spațiu, iar toată această amenajare a locuinței reflectă propria personalitate în fiecare detaliu vizibil. De exemplu, camera de zi sau livingroom-ul, este camera cea mai des vizitată, camera în care se întâmpină oamenii și unde se desfășoară anumite activități.

 Puteți opta prin simpla alegere a unui fotoliu sau doua, în funcție de spațiul pe care îl aveți la dispoziție, care va fi piesa de rezistență din acea încăpere. Daca optați pentru un fotoliu voluminos, potrivit pentru citit cu un grad de confort ridicat, trebuie să aveți grijă la spațiul de circulatie, adică nu trebuie să vă îngreuneze deplasarea dintr-un punct în altul. Puteți opta si pentru fotolii de dimensiuni mai mici, fiind un detaliu de bun gust, dar cu același grad de confort ce pot fi evidențiate printr-o pată de culoare sau un material deosebit plasate lângă o canapea a cărei culoare se poate sau nu contrasta cu cea a fotoliilor, o măsuță de cafea sau chiar lângă un geam. Dacă culoarea pereților este una îndrăzneață și vioaie, recomandat ar fi ca fotoliile să aibă o nuanță pastelată, ceva mai estompat pentru a nu “obosii ochiul”, iar în ceea ce privește tapițeria ar fi indicat ca aceasta să fie simplă dar versatilă, astfel dacă doriți ceva în plus le puteți accesoriza cu perne mici, huse, pentru o schimbare cât mai ușoară a stilului.

De unde puteți achiziționa asemenea fotolii și accesorii pentru a vă înfrumuseța camera de zi? Este foarte simplu, Casa Darius deține o varietate de canapele, fotolii, colțare, paturi, saltele și seturi cu o gamă extinsă de culori, print-uri, tapițerie, pentru toate gusturile. Produsele fiind foarte calitative, rezistente potrivite pentru gusturile rafinate ce își doresc simplitate, dar si un plus de eleganță, cu modele atent selecționate lăsând impresia că totul s-a întâmplatsub atenția  unui designer de interioare, dar de fapt, adevărul este ca, v-ați ajutat de unicele produse de mobilier și la prețuri accesibile de la Casa Darius.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS