<
Actualitate

Cum să alegi șina și perdeaua potrivită

Cum să alegi șina perdea perdea potrivită

Perdelele și draperiile joacă un rol important când vine vorba de amenajarea unei locuințe. Fiecare cameră trebuie să spună o poveste așa că alegerea perdelelor potrivite este importantă. Perdelele au rol decorativ și funcțional. Este foarte important să înțelegi rolul perdelelor înainte de a-ți îndrepta atenția către un anumit model.

Ce rol au perdelele?

Principalul rol al perdelelor este de a proteja tot ce este într-o cameră, de lumina puternică a soarelui. Sunt folosite și pentru protejarea intimității față de persoanele străine din exterior. Perdelele joacă, de asemenea, un rol foarte important pentru decorarea camerei. Este foarte important să se asorteze cu celelalte elemente din încăpere și să aibă o culoare caldă, care să ajute la crșterea confortului dar și la lărgirea spațiului vizual.

 

Cum se aleg culorile și textura?

Atunci când alegi textura și culorile ia în calcul ambientul încăperii. În funcție de acești factori poți să folosești mătase grea sau catifea, dacă ai nevoie de un spațiu formal. În ceea ce privește aspectul modern, sunt recomandate perdelele vălurite sau cele din catifea șifonată. Perdelele din bumbac sau alte amestecuri oferă încăperii un decor cu aspect curat și primitor.

 

sina de perdea.jpg

Ce șină de perdea trebuie să folosești?

Șina perdea are un rol important la creearea stilului unei camere. Are rol decorativ dar și practic, deoarece perdeaua și draperia se fixeaza de ea. Există șine ascunse, care au doar rol practic. Cele mai comune și întâlnite tipuri de șine pentru perdea sunt:

-șina clasică – este formată dintr-o tijă reglabilă cu capace ornamentale la capete. Se prinde pe perete.
-șina în formă de U – este o tijă reglabilă ce se înșurubează direct pe perete. Bara laterală atașată susține perdeaua și draperia.
-șina sub cu unul sau mai multe canale – Conține niște scripeți la care se atașează cârlige. Cu ajutorul acestora se prind perdelele și draperiile.

Șina clasică este cea mai uzuală șină perdea, pe care o găsești de obicei la cele mai mici prețuri.

 

Cum se montează șina pentru perdea?

Șina pentru perdea se montează foarte ușor. Nu este nevoie de un specialist pentru această operațiune, mai ales dacă ai la îndemână o bormașină. Sistemele de prindere vin la pachet cu instrucțiuni de montaj, ca să nu îți dea mari bătăi de cap. Așadar, pentru a instala o șină ai nevoie de o ruletă, bormașină, creion, burghiu și o șurubelniță. În maxim 40 de minute poți monta orice tip de șină.

Unde găsesc cel mai bun loc să-mi cumpăr perdeaua potrivită?

Diego Turda, situat în parcul Solaris de la Turda, lângă magazinul Metro, vine acum cu cea mai variată ofertă de perdele din zona noastră.

Specialiștii Diego Turda îți pot da cele mai bune sfaturi în alegerea perdelei potrivite pentru casa ta, în timp ce savurezi o cafea. Accesoriile ce vin la pachet cu perdeaua ot fi alese deasemenea de la magazinul Diego Turda.

Descoperă oferta Diego Turda și nu te vom dezamăgi.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS