Actualitate

Cum va fi vremea de Paște și de Florii?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru luna aprilie. Potrivit specialiștilor, de Paște vremea va fi frumoasă, cu temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei, în timp ce de Florii temperaturile vor fi normale pentru perioada la care ne aflăm.
Chiar dacă tradiția spune că așa cum va fi vremea de Florii, la fel va fi și de Paște, meteorologii susțin că de Florii temperaturile vor fi încadrate în limite normale ale perioadei, însă de Paște, acestea vor fi mult mai ridicate.
Săptămâna 15.04.2019 – 22.04.2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile vestice și nordice și apropiate de cele normale.
Săptămâna 22.04.2019 – 29.04.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în aceast interval vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, cu posibilitatea unui ușor deficit în regiunile vestice și sud-vestice.
La munte, de Florii, cerul va fi parțial noros, temperaturile se vor încadra între 11 și un grad C. Vântul va sufla în rafale de 39 km/h.
De Paște, la munte, temperaturile cresc ușor. Minimele și maximele termice se vor încadra între 7 și 15 grade Celsius. Vântul va sufla cu 17 km/h la rafală.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS