<
Actualitate

Cupa AntiDrog – trece la categoria „seniori”

Administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii vă invită sâmbătă,13 aprilie 2019, la Cupa Antidrog – dedicată echipelor de seniori.

Pentru a demonstra solidaritate față de tinerii din oraș, mai multe instituții și-au dat întâlnire într-o competiție fotbalistică, menită să fie un exemplu de fair-play și atitudine sportivă pentru cei mici.

La startul competiției s-au aliniat următoarele echipe: Primăria Municipiului Câmpia Turzii, Poliția Municipiului Câmpia Turzii, Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”, Presa Locală, Poliția Locală Câmpia Turzii și Domeniul Public Câmpia Turzii.

Meciurile vor începe de la ora 10:00 în Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din oraș, iar echipele vor evolua în sistem „Campionat”, câștigătoare fiind desemnată formația cu cele mai multe puncte.

Haideți, alături de instituțiile din oraș și susțineți campania “Fii propriul tău erou”!

Vă reamintim că această competiție face parte din Strategia Județeană Anti-Drog și este organizată în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj.

Direcția Relații cu Comunitatea

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS