<
Actualitate

I-a rupt retina dintr-un singur pumn

Balogh Ștefan este un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna clujeană Aiton însă, datorită „darului” beției, cu care l-a înzestrat natura, pare cu cel puțin zece ani mai în vârstă.
Spășit, așteaptă pe coridoarele I.M.L.Cluj să fie luat în primire de către medici, fiind însoțit de o familie miloasă din comună care l-a adus cu mașina la instituția medicală clujeană. Mărturisește că, recent, a fost bătut crunt de un vecin care i-a rupt retina, dintr-o lovitură, după ce l-a acuzat c-ar fi “umblat” pe la nevastă-sa, ba mai mult, că ar fi chiar tatăl copilului său! Acum bărbatul – având la el o mulțime de acte medicale și o ordonanță emisă de poliție – ține cu orice preț să-și vadă atacatorul în pușcărie!
Punctul de vedere al I.P.J.Cluj
“La nivelul Secției 9 Poliție Rurală Turda este înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În prezent, se fac cercetări pentru stabilirea exactă a stării de fapt și luarea măsurilor legale”, au declarat cei de la Biroul de Presă al I.P.J.Cluj.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS