<
Actualitate

Dana Mănăilă: ” Peste 90% din drumurile din întreaga comună Tureni, sunt asfaltate”

Fonduri europene și fonduri guvernamentale. Aceste fonduri primează pentru dna. primar Dana Mănăilă. Comuna Tureni este într-o continuă dezvoltare și modernizare, iar aceste fonduri sunt esențiale. Primărița care conduce cu mână de fier destinele comunei Tureni de peste 12 ani, așteaptă nerăbdătoare programele fondurilor europene pentru perioada 2021-2027, pentru a putea aduce alte milioane de euro în comună.

Referitor la infrastructură, am întrebat-o pe doamna primar, Dana Mănăilă, care este situația drumurilor în comună. Răspunsul ne-a uimit. În satul Tureni, există un procentaj de 100 % de drumuri asfaltate iar în întreaga comună, peste 90%. Comuna Tureni este formată din satele Tureni, Ceanu Mic, Comșești, Mărtinești și Micești.

Adrian Soporan: Care este starea drumurilor din comună?

Dana Mănăilă: Cu drumurile stăm extraordinar. Suntem percepuți ca fiind una dintre cele mai bine organizate comune din acest punct de vedere. În satul Tureni, drumurile sunt asfaltate 100%. Nu mai avem nici măcar capăt de străduță unde să nu fie asfalt. Pe total comună, stăm foarte bine. În peste 90 % din comună, drumurile sunt asfaltate. Chiar astăzi am văzut că a apărut o nouă măsură 4.3 pe fonduri europene, ceea ce înseamnă modernizarea drumurilor de exploatație agricolă. Noi suntem deja pregătiți, avem proiect făcut și pentru drumuri de exploatație agricolă. Urmează ca zilele acestea să mă interesez exact ce e de făcut pentru că vreau să depun proiect și pe drumuri de hotar, drumuri care sunt importante, drumuri de exploatație agricolă. Noi avem proiectul, suntem pregătiți și pentru așa ceva”.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS