Actualitate

Jurnal de Candidat – cu Virgil Păcurar (PMP)

Alegerile locale trebuiau să aibă loc în urmă cu o lună. Din cauza pandemiei a fost anulat tot.
Majoritatea politicienilor și-au anulat campaniile electorale, alte partide încă sunt în căutarea celui mai bun candidat. Se discută de alianțe politice, se discută de noi liste de candidați, cei trași pe tușă au început o luptă cu atacuri murdare la cei care până nu de mult erau prieteni.


Se aruncă în spațiul public promisiuni, de altfel și încercările de manipulare au revenit în prim plan. Se analizează sondaje inexistente, se încearcă tragerea în jos a contracandidatului, într-un cuvânt este început de campanie.
Ziarul 21 vine în fața cititorilor cu o nouă rubrică: Jurnal de Candidat, în care își propune să prezinte candidații la funcțiile publice, fie că e vorba de consiliile locale, fie că e vorba de candidații la consiliul județean sau la funcția de primar.

În această săptămână ne-am deplasat în comuna Ceanu Mare, în satul Boian, pentru a lua un interviu candidatului PMP la funcția de primar, domnului Virgil Păcurar.

Rep.: Cred că toți cititorii noștri știu și dacă nu știu, trebuie să le spunem  noi, că dumneavoastră ați fost primar PNL 8 ani de zile și deși ați obținut voturi importante, și la parlamentare, ați trecut iată la PMP. Care este motivul?

Virgil Păcurar: “Pot să vă spun că eu am fost mândru de ceea ce am realizat, la PNL și în opt ani de zile, plus cei patru ani în care efectiv am stat în umbră, deși eram președintele PNL Ceanu Mare, am pierdut doar două bătălii. Trecerea mea de la PNL la PMP a fost una mai degrabă forțată, pentru că sincer, acolo mi-am lăsat o parte din suflet, din inimă, am muncit foarte mult, am întâlnit niște oameni deosebiți în cadrul aceluiași partid, și sunt ferm convins că ori de câte ori o să mă întâlnesc cu acei oameni, o să ne strângem mâna și o să vorbim ca niște prieteni.

Din păcate, PNL Cluj a decis că doamna primar a Comunei Ceanu Mare să fie susținută de dânșii. Decizia trecerii mele la PMP am luat-o împreună cu echipa. Deci toată echipa cu care timp de 12 ani am performat, cu PNL-ul, am trecut la PMP, pentru că am simțit că acest partid ne dă șansa să fim o echipă, ne dă șansa să fim noi înșine, ne dă energia, pentru că mie îmi place să cred că PMP (Partidul Mișcarea Populară — Mișcare= Energie, Popular= a fi iubit) suntem oameni populari, oameni care avem energie și aceste două chestii vrem să le transmitem mai departe: energie și să ne facem iubiți, dacă nu suntem încă iubiți de cetățenii din comună. Să mai fac o paralelă, fiindcă mulți m-au intrebat de ce încep cu un partid mic, chiar foarte mic..și atunci o să vă dau un exemplu concret: Eu am jucat fotbal, vreo 20 de ani de zile, la nivel de amatori, ce-i drept, luăm exemplu Hagi, cel mai celebru fotbalist român, zic eu, poate alții au altă părere.

Ei bine, apogeul lui Hagi în carieră a fost când s-a transferat la Galatasaray, știm foarte bine, n-a ales o echipă de top, dar a ales o echipă cu care să lupte împreună. Astfel au cucerit Cupa UEFA, Supercupa Europei și o mulțime de titluri în Turcia. Ei bine, noi am ales să fim o echipă, să tragem, să fim toți pentru unul și unul pentru toți. Deci, acest partid ne-a dat șansa aceasta, să rămânem împreună, nu ni s-a impus de la centru anumite chestii, ne-a lăsat posibilitatea, ”voi știți care sunt problemele în comună, voi veniți cu propuneri, pentru că până la urmă voi stați de vorbă cu cetățenii și știți cel mai bine modul în care puteți soluționa și rezolva problemele importante ale comunității”.

Jurnal de candidat un interviu cu Virgil Păcurar, candidatul PMP la primăria Ceanu Mare. Despre motivele pentru care Virgil Pacurar a trecut la PMP, despre motivele pentru care Virgil Păcurar va candida la primaria Ceanu Mare, despre greșeli și despre proiecte, despre fonduri europene, despre tineri și despre Ceanu Mare, despre oameni într-un interviu în rubrica jurnal de candidat cu Virgil Păcurar candidatul PMP la funcția de primar al comunei Ceanu Mare, de luni, 6 iulie în Ziarul 21 la toate punctele de difuzare a presei.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS