campanie campanie
Actualitate

Pagina de business – noua rubrică din Ziarul 21

Pagina de business – noua rubrică din Ziarul 21.

Daca esti antreprenor, daca vrei sa devii antreprenor, dacă vrei să te dezvolți personal, dacă vrei să devii cel mai apreciat la locul tău de muncă, dacă te-ai gândit vreodată să renunți la visul tău de a deveni manager, dacă ai o afacere dar dorești mai mult de la ea, despre detaliile mici care fac diferenta, dacă ești captiv în propria ta afacere iar afacerea nu poate continua în lipsa ta atunci această rubrică este pentru tine.

Strategii, soluții, planuri, marketing, management, dezvoltare, despre asta este pagina de business din Ziarul 21, rubrică realizată de Florin Cuc, CEO Arhivatorul.

Cu o experiență de 27 de ani în domeniul antreprenoriatului, Florin Cuc conduce azi una dintre cele mai mari business-uri din România, este vorba despre depozitele de arhivare a documentelor, Arhivatorul.

Rep: Care considerați că sunt cele mai mari 3-4 greșeli pe care le fac antreprenorii români?

Florin Cuc, CEO Arhivatorul: Nu au un plan/o strategie/un proiect. Nu au obiective clar stabilite, scrise și asumate. Nu au grijă de angajați. Pun banul pe primul loc, ca fiind scopul principal.

Citește noua rubrică Pagina de business …de luni, 6 iulie în Ziarul 21 la toate punctele de difuzare a presei.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS