<
Politic

Gicu Rece răspunde atacurilor venite asupra sa: „Niște indivizi excluși de societate, niște ființe cu care nu o să mai colaboreze nimeni!”

 

În data de 19 ianuarie 2020, a avut loc Conferința Municipală PSD Câmpia Turzii, în cadrul căreia membrii PSD și-au ales, conform statutului, o nouă conducere.

Lucrările au fost conduse de către președintele interimar de la vremea respectivă al PSD Cluj, Liviu Alexa, alături de președintele executiv Adrian Mlădoniu și secretarul executiv Mihai Mocanu. Noua conducere aleasă a PSD Câmpia Turzii este urmatoarea: Președinte: Șandru Mihai, Președinte executiv: Rece Gheorghe

Vicepreședinți: Lup Dragoș, Lazăr Emil, Ploata Nicolae, Hodrea Cornel Membri birou: Armenean Daniel, Hidișan Felicia, Oltean Sorin, David Gabriel, Șandru Camelia, Porumb Sorin, Popa Eugenia, Baciu Claudiu

Infrângerea fostului președinte  PSD Câmpia Turzii, consilierul județean Petre Pop a fost greu de digerat astfel că noua conducere a PSD Câmpia Turzii a devenit ținta unor atacuri chiar din interiorul organizației. O rețetă pe care am mai văzut-o nu de mult, în consiliul local, după ce PSD Câmpia Turzii a pierdut primăria.

Una dintre țintele preferate ale atacurilor a fost candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii, Gicu Rece. Un om neconflictual, de profesie inginer, un familist convins despre care dacă întrebi oamenii din oraș ce părere au despre el răspunsul o să vină în proporție covărșitoare că este un om cu un bun simț ieșit din comun.

Această calitate însă din păcate este privită de o parte din colegii lui ca o slăbiciune, semn clar pentru votanții de stânga care au trimis în consiliul local, o greșeală pe care nu o vor mai face, având în vedere că pe viitoarea listă de de candidați mulți dintre ei nu se vor mai regăsi.

Gicu Rece: “Se pare că anunțarea candidaturii mele la funcția de primar al Municipiului Câmpia Turzii, a agitat spiritele necurate, diabolice, a deranjat indivizi care mai ieri se credeau vulturi, aveau impresia că sunt foarte sus, deasupra tuturor. Pe noi, ceilalti, ne considerau niste papagali, fraieri, masă disciplinată de manevră pentru toate mizeriile, interesele lor meschine și dubioase, jocuri de culise, oculte, care să le ofere puterea necesară pentru prea mărire și hranirea orgoliului personal.
Tot ce s-a întâmplat de la acel moment a demonstrat tuturor că de fapt acești indivizi sunt niște bieți “papagali”, lipsiți de omenie, caracter, bun simț. Unul dintre ei, gânditorul, care nu iasă în față, nu își asumă nimic și-a găsit o marionetă, un ultim „soldat” orgolios peste măsură, care se crede Dumnezeu pe pământ, om perfect, justițiar, prin care aruncă în spațiul public minciuni, dezinformări, mizerii.
Tot ceea ce faceți vă descalifică în fața oamenilor, în cercurile pe care le frecventați, vă decredibilizează total și vă scot la suprafață caracterele murdare, devenind treptat niște indivizi excluși de societate, niște  ființe cu care nu o să mai colaboreze nimeni!


Tocmai din aceste motive ați pierdut echipa, oameni care au fost alături de voi în cele mai grele și negre momente. I-ați târât după voi în mocirlă, în diverse scandaluri și lupte strict personale.
Dar s-a terminat totul, VEȚI RĂSPUNDE cu vârf și îndesat, iar toată ura, răutatea, întunericul din sufletul vostru o să vă distrugă încet, încet.
Puteti scrie ce vreți și cât vreți despre mine, v-am mai spus că oamenii mă cunosc și îmi cunosc familia, merg cu capul sus, nu am făcut nimic de care să îmi fie rușine, dar despre voi nu știu dacă se poate spune asta. Deja aveți probleme cu oamenii și o să  aveți mult mai multe de acum înainte!
Până să dați lecții altora, analizați-vă, reamintiți-vă când ați făcut școlile, puneți-vă ordine în viețile voastre, căsătoriți-vă odată, dar nu de patru ori, nu jucați la mai multe „capete” și abia după aceea ridicați capul din pământ, că rușine să vă fie nu am la cine cere.
Eu voi candida, numai Dumnezeu mă poate opri, nu pierd absolut nimic, în schimb voi v-ați pierdut sufletul și omenia!!!!”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS