Actualitate

De mic, campion! Darius Babaioana, de două ori pe podium în două săptămâni

Nu este niciun secret că Darius Babaioana reprezintă Turda la cele mai importante campionate de karting. Sprijinit de familie, Darius este un performer care promite mult… foarte mult.

Recent, (8 septembrie) a participat la etapa cu numărul 9, pe circuitul Speed Park Bacău, din cadrul Karting Master, ocupând locul 3. Iar la o săptămână distanță, (14-15 sept) Darius triumfa pe circuitul Skat Kart din Târgul Secuiesc, în etapa cu nr 5 din cadrul Campionatului Național de Karting, ocupând locul 1.

 

Ambiție, talent și multă muncă. Cam așa arată Darius Babaioana, la frageda vârstă de 11 ani. Și cum kartingul este considerat primul pas pentru orice pilot care dorește să ajungă în elita motorsportului mondial, nu este exclus ca Darius, peste ani, să fie unul dintre cei mai apreciați piloți. Pasiunea pentru condus este imensă iar atunci când faci ceea ce îți place… 100% îți va reuși tot ceea ce îți propui.

Felicitările noastre, campionule!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS