Actualitate

Deputatul Cristina Burciu a fost numită președinte al Organizației de Femei Social-Democrate

Deputatul clujean Cristina Burciu a fost numita ieri, cu unanimitate de voturi in Biroul Permanent Judetean al PSD Cluj, presedinte al Organizatiei de Femei Social-Democrate. Deputatul PSD a primit ca mandat imperativ crearea de organizatii de femei in toate organizatiile locale din judet, obiectiv pe care si l-a asumat fara nicio problema.

„Este propunerea mea si am ales-o pe Cristina cu toata inima pentru ca e o femeie echilibrata si muncitoare, dar in primul rand fidela PSD. Cristina Burciu a fost marginalizata in organizatie de marii barbati Horia Nasra si Cornel Itu, tradatorii plecati la Pro Romania. Din contra, eu imi propun sa o promovez cat mai mult. Ea nu este a „zonei” Turda, ea reprezinta Clujul, tot judetul, toate problemele si interesele acestui judet. In acest sens, am rugat-o sa isi deschida cat mai repede birou parlamentar in Cluj-Napoca. Si sa isi asume dezvoltarea organizatiilor de femei. Am facut aceasta propunere nu pentru ca e trendy si fancy sa promovezi femei, ci pentru ca avem nevoie de disciplina si capacitatea de munca a doamnelor, de ambitia si constanta lor, ca sa putem promova Stanga la Cluj”.

Liviu Alexa,
presedinte PSD Cluj

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS