Actualitate

Despre tradiții, port și obiceiuri… cu Cosmin Mocean

Ziarul 21 vă prezintă un nou parteneriat, o nouă rubrică dedicată iubitorilor de folclor, tradiții, porturi și obiceiuri românești. Pentru că suntem într-o gravă „americanizare” pentru că ni se impregnează în minte că tot ceea ce este occidental este „wow” și tot ceea ce este românesc este învechit, și pentru că tinerele generații nu mai au habar de tot ceea ce înseamă istoria poporului român, obiceiurile de la diferitele evenimente, însemnătatea tradițiilor românești, am decis să încercăm a aduce în fața d-voastră, celor care ne citiți și ne urmăriți, această nouă rubrică scrisă de binecunoscutul interpret de muzică populară, Cosmin Mocean. Despre Cosmin Mocean se cunosc multe.


Se știe despre el că este un iubitor de tradiție, de țară și cântec românesc. Drept dovadă, mai în toate cântecele lui putem regăsi cuvinte vechi, puțin folosite în zilele noastre, care dovedesc înclinația spre autenticitatea românească. Așadar, această nouă rubrică este cu și despre tradiții și obiceiuri românești care, în unele locuri lipesc cu desăvârșire.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS