Actualitate

Din păcate o veste tristă din Italia acolo unde Rareş Olteanu este internat în spital

Scriu acest articol cu lacrimi în ochi, gândindu-mă că anul trecut, în luna iunie, comunitatea din Câmpia Turzii, și nu numai, a donat sume impresionante de bani pentru a contribui la intervenția chirurgicală din Italia la care a fost supus Rareș Andrei.

După intervenție și tratament lucrurile mergeau înspre bine, Rareș răspundea tot mai bine medicamentelor și terapiilor.

Cosmin, tatăl lui Rareș, îmi mai trimitea câte o poză în care îl vedeam fericit pe micuțul Rareș Andrei.

Vineri, 4 octombrie, în momentul când înmânam suma de bani strânsă la evenimentul caritabil „Împreună pentru Ramona Deac”, Cosmin Olteanu îmi trimie un mesaj care m-a lăsat pur și simplu fără cuvinte: ” Veștile despre micutul nostru Rareș nu sunt deloc bune! Se pare că această boală nu vrea să-i dea pace. În urmă cu 3 luni, când ne bucuram de o viață un pic mai normală, a venit teribila veste că boala a recidivat! Nu ne-am speriat pentru că știam că Rareș poate trece și peste asta! Dar se pare că boala este mult mai rea acum și nu mai vrea să răspundă la nici un tratament. Toate speranțele pe care le aveam s-au spulberat în momentul în care singura variantă care ni s-a oferit, a fost să începem un tratament paleativ doar pentru diminuarea durerilor. Doar Dumnezeu știe care o să fie finalul! Dorim să mulțumim pentru tot sprijinul acordat.”

O să lasam aici contul, poate mai sunt persoane care doresc să doneze pentru cele ce vor urma! RO03BTRL05101201P12738XX

*
1 comentariu

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS