Actualitate

Vicepreședintele ALDE Câmpia Turzii, a fost printre puținii politicieni clujeni invitati la evenimentul  „Mic Dejun cu Rugăciune”

Vicepreședintele ALDE Câmpia Turzii, tânărul politician Cristian Maier, a fost printre puținii politicieni clujeni invitati la evenimentul  „Mic Dejun cu Rugăciune”, organizat la Palatul Parlamentului în perioada 2-3 octombrie 2019 de Grupul Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României. Tema evenimentului a fost “Valorile identitare europene”. Au participat câteva sute de lideri politici, spirituali, oameni de afaceri, academicieni şi reprezentanţi ai societatii civile, din care amintim: Ioan Aurel Pop – președintele Academiei Române, Ben-Oni Ardelean – parlamentar, presedintele Camerei Deputaților – Marcel Ciolacu, ministrul Apărării Nationale – Gabriel Leș, ministrul de externe – Ramona Mănescu, secretarul general al PNL -Robert Sighiartău. Evenimentul a început cu rostirea rugăciunii “Tatăl nostru” și imnul de stat interpretat de artista Laura Bretan.

Evenimentul „Mic Dejun cu Rugăciune” a început în 1953, când membrii Congresului SUA l-au invitat pe preşedintele Eisenhower să se alăture pentru un mic dejun „în spiritul lui Isus”. Micul dejun a continuat în fiecare an, fiind găzduit şi condus de membrii grupurilor de rugăciune din Senatul SUA şi Camera Reprezentanţilor din SUA. Evenimentul se desfasoara în fiecare an, în mai multe țări, inclusiv în România.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS