Actualitate

Dorin Lojigan: “De mâine PAȘAPOARTE la Câmpia Turzii. Promisiune îndeplinită!”

Deschiderea biroului de evidență si eliberare a pașapoartelor oferă comunității locale un nou serviciu pentru rezolvarea nevoilor administrative. Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii  a declarat: 

“În timp ce pentru unii a contat slugărnicia față de partid, pentru executivul din Câmpia Turzii a primat interesul și bunăstarea cetățenilor.

Astfel, un proiect care trebuia îndeplinit în 2018, Biroul Local de Pașapoarte din orașul nostru, a fost întârziat mult de cei care au preferat plecăciunile față de șefii de la București, căutând diverse pretexte pentru a nu-şi îndeplini promisiunile. Și mă refer aici la cei de la PSD + ALDE.

Cu toate acestea, victoria este a celui care nu renunță. Astfel, împreună cu domnul prefect, Mircea Abrudean și doamna subprefect, Irina Munteanu, am reuşit să facilităm întocmirea de paşapoarte pentru cetățenii noştri.

Mâine, 4 martie, de la ora 10:00, vă invit pe toți membrii comunității noastre să participați la evenimentul de deschidere oficială a Biroului Local de Pașapoarte, care este amenajat în sediul Poliției Municipiului Câmpia Turzii, pe strada George Coșbuc, numărul 24.

Le mulțumesc, în mod excepțional, domnului prefect, Mircea Abrudean și doamnei subprefect, Irina Munteanu, care și-au adus aportul și bunăvoința la deschiderea acestui birou”.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS