Politic

Ionel Isac sare la gâtul lui Gicu Rece: „…personaj dubios, un impostor de joasă calitate…”

Scandalurile și atacurile cu care PSD Câmpia Turzii ne-a obișnuit în ultimii ani, par departe de a se fi încheiat. De data asta a venit rândul chiar președintelui executiv al PSD Câmpia Turzii, Gicu Rece, să fie atacat în cel mai josnic mod posibil.

Cine este din Câmpia Turzii îl știe pe Gicu Rece, dacă întrebi în oraș de Gicu Rece de cele mai multe ori auzi cuvinte de bine. Un om educat, neconflictual, deși de multe ori a căzut în capcanele de partid făcând jocul celor care au fost la butoane, totuși președintele executiv al PSD Câmpia Turzii rămâne un om care se bucură de o apreciere imensă atât în partidul de stânga al cărui  membru este, cât și în oraș. Oamenii care au avut contact cu Gicu Rece vorbesc doar de bine despre el.

Atacul nu este întâmplător. Gicu Rece tocmai și-a anunțat public intenția de a candida la funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii. Anunțul său a fost unul de impact pe rețelele de socializare dar unul devastator în lupta dintre taberele din PSD Câmpia Turzii.

Ionel Isac, consilier local PSD tocmai a ieșit pe rețelele de socializare cu un atac josnic tocmai la omul care se bucură de cea mai mare încredere din PSD Câmpia Turzii.

„,, ….. domnul ISAC nu mai reprezintă demult grupul PSD din Consiliul Local al municipiului Campia Turzii ” Am dat acest titlu din dorinta de a fi cât mai exact cu spusele unui personaj, căruia nu doresc sa-i rostesc numele si pentru a nu se specula în vreun fel, deși mă îndoiesc de acest ultim lucru. Da !! sunt afirmațiile așa zisului lider de grup social-democrat din consiliul local intr-o discuție avuta cu un reprezentant al PNL, probabil din dorinta de a sluji interesele liberale, având în vedere viitorul său politic. Nu, domnule !! am făcut și încă fac parte din acest grup si sunt mândru si împlinit de activitatea mea în consiliu alaturi de unii colegi, dar am un singur regret, ca te-am susținut în demersul politic și nu numai, faptul ca sunt contemporan cu tine si poti să ti-l alături și pe finul tau în același context. Nu ai pregătirea, experienta necesara a mă evalua si a emite judecați, tu cel care ai trădat, urmare a unor interese meschine, ai ales calea oportunității, transformandu-te într-un personaj dubios, un impostor de joasă calitate. Ai reușit, deocamdată, alături de acolitii tăi, personaje de aceeași speță cu tine, să semanati discordiei în organizație, dar va promit că vă loviți de o stâncă de granit și ca problemele se vor rezolva si organizația își va relua parcursul normal. Se spune că în spatele unui unui politician ,, de vită nobila ” stă o femeie puternică, în cazul tău s-ar putea să existe o astfel de femeie, dar politicianul a ales să fie cu capul sub sutană, de ce ? din neputinta, frică…etc. …. o spun cu toată convingerea și pentru că PALARIA ESTE PREA MARE, și nu vrei să pricepi. Mă opresc aici, nu ai demnitate, bunul simt a început să fie o floare rară, nu ai bărbăție…… sa-ti fie rușine, măcar pentru simplul fapt că sunt mai in varsta ca tine. Ionel ISAC Consilier social-democrat”

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS