Actualitate

Dorin Lojigan felicitat de Rareș Bogdan și Ludovic Orban, pentru rezultatul foarte bun obținut la Câmpia Turzii

Contactat telefonic de Ziarul 21, edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a declarat că este mândru că cetățenii din oraș au ieșit într-un număr așa mare la vot și că principală opțiune a fost PNL.

De asemenea, în același context, ne-a declarat în exclusivitate că a fost felicitat telefonic de „locomotiva” PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan și de către președintele PNL, Ludovic Orban, precum și de alți lideri naționali.

„Am fost sunat și felicitat pentru scorul obținut la Câmpia Turzii de către Rareș Bogdan și președintele Ludovic Orban. Acest lucru întărește încrederea în forțele pe care echipa mea le are în acest moment la Câmpia Turzii și doresc pe această cale să mulțumesc tuturor celor care au fost la vot și au ales PNL. De asemenea, le mulțumesc și celorlalți lideri naționali care mi-au trimis mesaje și m-au sunat pentru a mă felicita. Această victorie la nivel național este a României și o mică parte din ea, vine de la Câmpia Turzii. Vă mulțumesc tuturor” au fost cuvintele edilului Dorin Lojigan

Reamintim că PNL Câmpia Turzii a obținut la alegerile europarlamentare un scor 37.99%, unul dintre cele mai bune procentaje din județ.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS