Pe scurt

Horoscop 27 mai 2019. Este o zi a emoțiilor intense pentru nativii pești

– Berbec: Ești invitat să te ocupi mai mult de tine, de propriul suflet și de cei dragi, care îți pot oferi un cadru potrivit pentru a te revigora de-a binelea.

– Taur: Ritmul pe care îl aduce această zi este ceva mai lent și nu se potrivește cu unele dintre aspirațiile tale, mai ales cu dorința de a cere unele beneficii pe care consideri că le meriți.

– Gemeni: Ar fi bine să nu te grăbești cu laudele la adresa unor reușite sau să vii cu propuneri prea fanteziste, pe car superiorii tăi le vot taxa.

– Rac: Este o zi destul de melancolică, dar poți folosi această energie domoală în beneficiul tău, ca să îți refaci vigoarea și să îți regăsești liniștea sufletească.

– Leu: Este mai bine să fii atent la ceea ce poți rezolva pentru cei dragi, ca să te poți bucura de această zi. Alternativa ar fi să te ocupi de chestiuni care te vor supăra cu siguranță.

– Fecioară: Ai parte de susținerea unor parteneri de încredere, dar și aceștia pun condiții pe care nu le poți refuza. Ar fi bine să nu îți uiți prietenii și dacă deja ai făcut asta, să repari ce se poate.

– Balanță: Chiar dacă ai multe de rezolvat la muncă, ar fi bine să te preocupi mai mult de problemele celor din familie, ca să scapi și de grijile care nu te lasă să te concentrezi.

– Scorpion: Simți nevoia să îți exprimi sentimentele chiar dacă știi că ești stângaci și oricine poate vedea acest lucru. Poate e mai important să te exprimi, decât să arăți bine în acest rol.

– Săgetător: Ai de lucru în casă, pentru familie și bine ar fi să te ocupi cu aceste chestiuni. Oricum ritmul zilei te invită la activități ușoare și la odihnă.

– Capricorn: Ai nevoie de sfaturi inteligente pe care nu ți le pot da decât oamenii liberi, capabili să gândească profund și să exprime clar ceea ce gândesc.

– Vărsător: Vei avea mai multe de învățat de la cei dragi și vei fi mult mai câștigat așa. Te atrage ideea de a-ți asigura un câștig suplimentar, dar trebuie să iei în calcul și ce pierzi.

– Pești: Ai putea dedica această zi celor dragi și preocupărilor care vă aduc împreună. Este o zi a emoțiilor intense, în care și sentimentele sunt mai profunde.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS