<
Actualitate

Dorin Nicolae Lojigan: „Noi lucrări în infrastructura rutieră din Municipiul Câmpia Turzii”

„Au început lucrările de reabilitare pe patru străzi din Municipiul Câmpia Turzii, respectiv Gheorghe Doja, Petru Rareș, Mihail Sadoveanu și Speranței.

Pe aceste străzi se vor efectua săpături, se va realiza fundație din balast și piatră spartă, apoi se vor turna două straturi de asfalt, binder și uzură. De asemenea, troturarele vor fi bordurate complet, crescând și lățimea acestora, pentru o mai bună mobilitate a pietonilor.

Străzile vor fi dotate cu rețea de apă pluvială proprie, pentru colectarea acumulărilor de apă, rezultate ca urmare a ploilor. Rețeaua va fi pozată în aliniament, având cămine de vizitare, cămine de intersecție și cămine de schimbare de direcție.

Pe strada Petru Rareș va fi amenajată o stație de autobuz.

Reabilităm infrastructura rutieră, utilizând toate resursele financiare de care putem dispune, de la bugetul local, la fonduri europene sau guvernamentale. În 2021 și 2022, până acum, au fost finalizate următoarele străzi: Republicii, Aurel Vlaicu, Grădinilor, Dr. Ioan Rațiu, Gării, Avram Iancu, Vasile Alexandri, Nicolae Titulescu (tronson 1), Ionel Floașiu, Tudor Arghezi. Continuăm cu cele 4 străzi din proiectul amintit mai sus. Totul pentru siguranța, confortul și mobilitatea cetățenilor care trăiesc în Câmpia Turzii!”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS