Actualitate

Dorin Racz aduce un nou trofeu internațional la Câmpia Turzii

Celebrul constructor de motociclete, Dorin Racz, locul 6 mondial la AMD World Championship, originar din Câmpia Turzii, a participat la un concursul Rat Hole Show, desfășurat în perioada 21-24 februarie, în Zurich, Elveția, unde a câștigat cel mai important trofeu al concursului. Cetățeanul de onoare al municipiului Câmpia Turzii a fost contactat de către Ziarul 21 și a declarat în exclusivitate următoarele:

„Concursul a avut loc în Zurich, Elveția, organizat de Swiss Custom Show, unde au fost invitați la categoria mea (radical custom) doar 9 motociclete din lume printre care și a mea. Premiul Best of Show a fost dat de către organizatorii de la show-ul Rats Hole Show din America, care e cel mai vechi si cel mai important show din lume. E amuzant că unul din cele mai importante trofee câștigate de mine vreodată este un șobolan” făcând referire la faptul că trofeul acestui concurs este o statuetă în formă de șobolan.

„E o onoare pentru un constructor să primească un premiu de la Rats Hole Show. Cam la nivelul acesta este acest premiul.” a completat „Bebe” pentru Ziarul 21

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.