Actualitate

Două treceri de pietoni din Câmpia Turzii ar putea fi desființate

Având în vedere ambuteiajele care se produc în Centrul Municipiului Câmpia Turzii din pricina afluxului de autoturisme generat din cauza densității mari de treceri de pietoni, administrația locală ia în calcul desființarea a două dintre acestea.

Propunem această metodă deoarece, pe o lungime de 800 de metri există 5 treceri de pietoni: în dreptul restaurantului Apollo, în dreptul Direcției de Taxe și Impozite Locale, lângă Primărie, lângă farmacia Catena și lângă blocul turn.

Săptămânal, traficul este congestionat din cauza acestor treceri, astfel că șoferii sunt nevoiți să oprească de cel puțin 3-4 ori pe o distanță de 800 de metri. Acest lucru generează disconfort pentru șoferi, dar și pentru cetățeni, deoarece cantitatea de noxe emise de autoturismele care parcurg orașul greoi crește exponențial.

Prin urmare, am decis să vă consultăm, dacă sunteți de acord cu desființarea trecerilor de pietoni de lângă Primărie, respectiv de lângă Farmacia Catena.

Pe site-ul Primăriei, www.campiaturzii.ro, am inserat un sondaj de opinie pentru ca dumneavoastră, cetățenii municipiului, să decideți dacă doriți desființarea respectivelor treceri de pietoni.

Intrați pe link-ul – https://campiaturzii.ro/sondaj-de-opinie-privind-desfiintarea-trecerii-de-pietoni-de-langa-primarie-respectiv-de-langa-farmacia-catena/ și exprimați-vă voturile!

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS