<
Actualitate

Școala Mihai Viteazu din Câmpia Turzii a participat la Conferința Națională de Educație Socială din Timișoara

Institutul Intercultural Timișoara a organizat Conferința Națională de Educație Socială, în perioada 27-28 septembrie 2019 la Timișoara.

Evenimentul a adus împreună profesioniști din domeniul educației și reprezentanți ai minorităților naționale pentru a discuta pe tema educației interculturale în contextul noii programe de educație socială și pentru a lucra împreună pentru dezvoltarea unui ghid didactic de predare a educației interculturale.

Școala Gimnazială Mihai Viteazul din Câmpia Turzii a avut reprezentant de seamă la această Conferință.

Conferința Națională de Educație Socială desfășurată în acest weekend la Universitatea de Vest Timișoara, a fost adresată profesioniștilor din domeniul educației care au discutat pe tema educației interculturale în contextul noii programe de educație socială de la gimnaziu și care au lucrat împreună la elaborarea unui ghid didactic de predare a educației interculturale. Școala noastră a fost reprezentată de cel mai bun profesionist al ei, preocupat de tot ce înseamnă educație socială, o disciplină de studiu nouă, de o importanță majoră în dezvoltarea personalității copiilor.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS