campanie campanie
Actualitate

Dr. Dan Dragoș Crăciun: Vă aștept la „Memorialul Legendelor” pentru a ne reaminti de legendele Ghirișului”

Fostul arbitru internațional Dan Dragoș Crăciun, originar din Câmpia Turzii, se află într-o stare de sănătate improprie.

Datorită diabetului, fostului doctor al loturilor naționale de juniori și tineret, i s-a amputat piciorul drept. S-a împăcat cu Divinitatea, spune că nu s-a supărat pe Dumnezeu pentru situația în care este și mulțumește în fiecare zi pentru tot și toate. Un om simplu, modest, cu o istorie enormă de povestit, ne privește cu atenție și în același timp cu admirație pentru că, iată, după luni bune, apare în prim planul subiectelor zilei. Reamintim că mâine, cu începere de la orele 09.00, va începe „Memorialul Legendelor” la Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii, un turneu cu 9 echipe, care vor juca și vor dona bani pentru achiziționarea unei proteze pentru Dr. Dan Dragoș Crăciun.

În jurul orelor 17:30, fostele glorii ale ISCT și Universitate Cluj, vor disputa un joc demonstrativ, pentru deliciul celor prezenți.

„Este un cadou de Moș Crăciun pentru cei care s-au gândit și îi mulțumesc și domnului primar pentru că a deschis brațele și a îmbrățișat aceste acțiuni care sunt extraordinare pentru oamenii care sunt mai necăjiți. Eu pot spune despre domnul primar că Dumnezeu l-a ajutat să ajungă într-o funcție, să conducă un oraș puternic și d.p.d.v industrial și sportiv. Singurul lucru care l-aș ruga, ca un umil născut în Ghiriș este să iubească ghirișenii, să iubească orașul ăsta pentru că prin iubirea lui îl va face mult mai mare, mai puternic”, a mai declarat Dan Dragoș Crăciun, în exclusivitate pentru Ziarul 21.

Despre cum l-a pus la punct pe Lăcătuș, despre debutul său în arbitraj și despre amintirile avute în sport, puteți afla începând cu data de 16 decembrie, numai în Ziarul 21, la toate punctele de difuzare a presei.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS