campanie campanie
Lifestyle & Timp liber

S-a deschis restaurantul La Velu!

La Velu – noul restaurant deschis în Câmpia Turzii în incinta spălătoriei DanDanTur de lângă Lidl. Dan Turcu, proprietarul restaurantului ne-a declarat în urmă cu un an despre intenția sa de a-și mări afacerea, defapt vorbim despre o diversificare a serviciilor oferite.

„Întotdeauna caut să-mi mulțumesc clienții. Am văzut persoane care vin cu mașina la spălat și care ar vrea să-și ocupe timpul cât durează spălatul mașinii. Noi avem 5 boxe de spălat mașini tocmai pentru ca timpul de așteptare să fie cât mai scurt, dar pentru că spălam mașinile foarte bine, vestea ni s-a dus în oraș iar abudența de mașini e mare. Și atunci am considerat că este oportun pentru clienți, ca până mașina lor este spălată, să poată servi o cafea, un suc sau de ce nu să mănânce ceva. Ne-am dat tot interesul ca produsele pe care le punem în farfurie să fie de cea mai bună calitate. Astfel am făcut o selecție foarte atentă a distribuitorilor. Nu am considerat că prețul cel mai mic este cel mai oportun, am pus pe primul loc calitatea. Până acum toată lumea a ieșit mulțumită de la noi”, ne-a declarat Dan Turcu

„La Velu” noul restaurant din Câmpia Turzii este deschis de luni până duminică, iar fie că ai de spălat mașina fie că doar vrei să mănânci ceva bun acum ai această posibilitate.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS