campanie campanie
Politic

Un angajat al Primăriei Câmpia Turzii este noul prefect de Cluj

Liberalul Mircea Abrudean a fost numit de Guvernul condus de Ludovic Orban prefect al județului Cluj. Numirea s-a produs în urmă cu puține momente în cadrul ședinței de Guvern.

Mircea Abrudean este fostul secretar general al PNL Cluj iar de curând a câștigat un concurs de angajare la Primăria Câmpia Turzii.

Guvernul României a aprobat, în şedinţa sa de marţi, schimbarea din funcţie a prefecţilor din mai multe judeţe, printre care și pe cel de la Cluj.

Guvernul Orban a eliberat din funcție peste 20 de prefecți din toată țara. Pe listă se află și prefectul Clujului Ioan Aurel Cherecheș.

„Au fost propuse şi adoptate mai multe hotărâri ale guvernului privind eliberarea din funcţie a unor prefecţi şi subprefecţi şi numirea altor persoane în această calitate”, a declarat șeful Cancelariei Premierului, Ionel Dancă, la Palatul Victoria.

Ioan Aurel Cherecheș, fostul prefect al județului Cluj a declarat despre demiterea sa: „Astăzi s-a încheiat o perioadă extraordinară din viata mea, aproape 2 ani și jumătate în care am fost prefect al județului Cluj. A fost o perioada onorantă, aglomerată, frumoasă și plină de provocări diverse (de la multele situații de urgență, verificarea legalității, aplicarea programului de guvernare și până la optimizarea activității). Doresc să le mulțumesc tuturor celor, cu care am colaborat atât colegilor din prefectură cât și celor din ISU, IPJ, Jandarmerie și tuturor celorlalte servicii deconcentrate!”

Ioan Aurel Cherecheș s-a făcut cunoscut în Câmpia Turzii după ce a refuzat să pună în aplicare protocolul conform căruia la Câmpia Turzii trebuiau înființate Serviciul de Pașapoarte și Permise – Înmatriculări asta după ce inițial a fost de acord, a semnat și și-a asumat protocolul. La scurt timp după refuz, un astfel de serviciu a fost deschis la Turda.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS