Actualitate

Dumnezeu lucrează prin Oameni! Asociația de Autism a simțit asta din plin

Părea o zi normală de toamnă la imobilul unde specialiștii Asociației de Autism lucrează în fiecare zi cu copiii cu dizabilități din Câmpia Turzii. Dar nu a fost o zi obișnuită. A fost o zi binecuvântată de Dumnezeu. Cum spuneam și în titlu, Dumnezeu lucrează prin oameni și asta a resimțit și Asociația de Autism Câmpia Turzii. OMUL acesta este un înger, pentru că a binevoit, neîndrumat de nimeni, să meargă să doneze o suma consistentă de bani acestui centru de zi, unde zeci de tineri beneficiază de tratament special. Dumnezeu să întoarcă însutit acest gest și să vă dea sănătate. Apropo… fiecare putem deveni îngeri, prin fiecare faptă bună pe care o realizăm pentru semenii noștri, important este doar să vrem să făceam.

„Mulțumim din suflet persoanei anonime care în cursul zilei de ieri a venit la asociație și ne-a donat o sumă importantă de bani! Ne simțim încurajați și binecuvântați când avem parte de asemenea gesturi frumoase! Ne-ați surprins și ne-ați reamintit că Dumnezeu lucrează prin oameni și că, oricât de greu ar fi drumul nostru, întotdeauna vom avea sprijin din partea celor care încearcă să înțeleagă situația extrem de dificilă a copiilor cu autism din centrul nostru! Vă dorim multa sănătate! E cea mai de preț bogatie din lume!” A fost mesajul postat de Asociația de Autism Câmpia Turzii pe contul de facebook.

Reamintim că Asociația de Autism Câmpia Turzii a desfășurat mai multe acțiuni de strângere de fonduri pentru a putea achiziționa imobilul în care își desfășoară activitate, imobil momentan luat în chirie. Prețul imobilului se ridică la suma de 100. 000 euro.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS