Lifestyle & Timp liber

Mic dejun delicios. Ușor și hrănitor

INGREDIENTE

2 cartofi
4 ouă
6 felii de bacon/șuncă/ciolan afumat
1 ceapă
Condimente: praf de usturoi, sare, piper, boia, busuioc – după gust

1. Fierbe cartofii dar nu până la final (nu trebuie să fie fărâmicioși ca pentru piure), taie-i cubulețe (mai mici, nu ca pentru tocană). Între timp, călește ceapa într-o tigaie mare (în ea vei găti totul). Când devine sticloasă, adaugă cartofi peste, asezonează cu condimentele.
2. Adaugă fâșiile de bacon prăjite în prealabil peste, mai adaugă condimente dacă simți că este necesar.
3. Sparge 4 ouă (ca pentru ochiuri) peste, pune capacul și scoate pentru servit când sunt gata ouăle.
Opțional, poți presăra pătrunjel proaspăt deasupra și, dacă ai, cașcaval sau parmezan.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS