Actualitate

“La Strada” și-a redeschis bucătăria. Investițiile și noul meniu fac din pub-ul din Câmpia Turzii cea mai bună locație din zonă

După ce, în ultimele 3 săptămâni, bucătăria pub-ului “La Strada” a fost închisă pentru renovarea completă și investițiile majore care s-au făcut în echipamentele de ultimă generație, miercuri 6 noiembrie, a avut loc deschiderea oficială a bucătăriei și prezentarea noului meniu.

 

“În bucătărie am schimbat tot, investițiile în noile echipamente au fost făcute pentru ca timpul de așteptare al clientului să fie cât mai mic iar calitatea mâncării să se ridice la nivelul așteptărilor”, ne-a declarat Mirela Bița, managerul “La Strada”.

 

Noul meniu “La Strada” vine cu un concept nou, nemaiîntâlnit în zona Turda-Câmpia Turzii:

“ Nu folosim nimic congelat, totul este proaspăt, totul se gătește în ziua respectivă, nu există cuptor cu microunde în bucătăria noastră”

Noul meniu vine cu rețete unice, ingredientele fiind atent alese: “ne orientăm doar spre calitate, nu vom folosi ingrediente slab calitativ”, ne-a mai mărturisit Mirela Bița.

Astfel, cu rețete „secrete” dar și cu un personal bine pregătit , bucătăria „La Strada” se ridică la standardele bucătăriilor din occident, „pâinea este preparată de noi, manual, criteriul de alegere al cărnii, al ingredientelor este cel al calității, mâncarea care ajunge în fața clienților este preparată din ingrediente proaspete, nu folosim nimic congelat, la noi în bucătărie nu există cuptor cu microunde”, ne-a mai mărturisit Mirela Bița.

 

Rep.: Pub-ul arată minunat, despre noul meniu pot să zic jos pălăria, de ce toate aceste eforturi și de unde inspirația?

Mirela Bița, manager LaStrada Pub: Noi călătorim mult, în toată lumea, vacanțele sunt și o relaxare dar și o perioadă de studiu, încercăm să aducem și să implementăm la noi acasă (Câmpia Turzii) ce-i mai bun de acolo. Eu pe partea de CEO mama și sora mea, Bianca, pe partea de bucătărie, iar în mare măsură sper că am și reușit. Am încercat să introducem în meniul nostru feluri de mâncare care doar aici pot fi găsite, am investit foate mult în pregătirea personalului din bucătărie, ne străduim ca, clientul nostru să fie foarte mulțumit atunci când iese din pub, iar în urma feedback-lor, și faptul că, clienții revin mereu credem că tot acest efort merită iar munca noastră este apreciată.

Curioși de cele povestite de Mirela Bița, ne-am autoinvitat în bucătărie, nu am intrat (reguli de igienă) dar am admirat bucătăria din ușă, iar ceva ne-a atras în mod deosebit atenția.

Rep.: Ce este mașinăria asta mare?

Mirela Bița: (zâmbește) Este o mașină de spălat vase :-)))

Rep.: Ceva este diferit la ea, am mai văzut mașini de spălat vase

Mirela Bița: Este o mașină aparte, spală și sterilizează la 85 grade

Rep.: Uau …am știut că ceva este deosebit la această mașină, adică tacâmurile vin la masă sterilizate?

Mirela Bița: Da …de fiecare dată

Despre aspectul și gustul  preparatelor de la pub-ul „La Strada” nu vom vorbi mult, vă lăsăm pe dumneavoastră să le gustați și să le apreciați, în schimb vă arătăm o parte din meniu:

*
1 comentariu

1 comentariu

  1. Chiricuta Dumitru

    7 noiembrie 2019 la 22:02

    Felicitari personalului care este dedicat in fiecare zi celor care le calca pragul acestui restaurant pentru a le indeplini toate poftele si placerile culinare si mai ales patroanei care a adus aceste schimbari la standarde inalte .

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS