Actualitate

După 8 ani petrecuți la șefia Inspectoratului Școlar Județean, Valentin Cuibus mulțumește celor care i-au fost aproape

Valentin Cuibus a ajuns la finalul contractului său managerial la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Inspectorul Scolar General, Valentin Cuibus, a ținut să mulțumească tuturor celor care i-au fost alături în cei aproape opt ani de mandat.

„Prin toți profesorii, directorii și inspectorii săi, alături de elevi și părinți, învățământul preuniversitar clujean a ajuns, în acest timp, să fie cel mai bun din țară, să fie un exemplu – și motiv de invidie colegială pentru ceilalți –, să fie gazda olimpică a 120 de țări, să aibă cel mai tare sediu și multe altele; dar, mai ales, a reușit să fie o extraordinară echipă, împreună cu care am muncit si am construit. Nimic din toate acestea nu erau posibile fără să vă fi avut alături, mereu prompți și obiectivi în a reflecta, a lăuda și a critica deopotrivă, ajutându-ne să fim mereu mai buni și mai aproape de toți cei care cred în educația de calitate și în valorile sale. Pentru toate acestea și pentru multe altele, pentru clipele minunate petrecute împreună, vă mulțumesc, dorindu-vă sănătate, succes și puterea de a trece cu bine peste aceste vremuri! Cu drag și prețuire, Valentin Cuibus!”

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS