Actualitate

Comunicat de presă al Comunei CĂLĂRAȘI

„Având în vedere situația de criză pe care o traversăm, Primăria comunei Călărași aduce la cunoștința celor interesați că poate oferi o serie de servicii persoanelor vârstnice prin angajații Serviciului de asistență socială, Poliția locală, Situații de urgență care pot livra la domiciliu produse de strictă necesitate: alimente, medicamente, cu mențiunea că transportul este gratuit, iar persoana care solicită acest serviciu va achita contravaloarea produselor respective.

De luni până joi, între orele 08.00 – 15.00 și vineri între orele 08.00 – 10.00, solicitările vor fi preluate prin intermediul numărului de telefon 📞 0264 356 086 sau la numărul de mobil
📞 0787 522 072.

Livrarea produselor solicitate până la ora 12 se va face în cursul aceleiași zile, iar pentru produsele solicitate după ora 12, livrarea se va face în ziua următoare.

‼ 𝐅𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭: 𝐍𝐔 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐢𝐭𝐞ț𝐢 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐬𝐭𝐫ă𝐢𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 î𝐧 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐧țe!!!

Apreciem implicarea voluntarilor în această privință și mulțumim în numele comunității pentru solidaritate și spiritul lor civic. Pentru a nu exista însă situații periculoase, îi rugăm să ne contacteze și să desfășoare această activitate în mod organizat.

Acestă activitate trebuie asigurată pe baza unor rigori de igienă și prevenție, fără de care, pot exista inclusiv pericole pentru voluntari, de a se expune îmbolnăvirii.”

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS