Actualitate

Echipa Arhivatorul, Moș Crăciun pentru Centrul de Autism din Câmpia Turzii

Echipa Arhivatorul, în frunte cu Florin Cuc, managerul firmei, au fost pe post de Moș Crăciun pentru Centrul de Autism din Câmpia Turzii.

La cei 35 de copii pe care Centrul de Autism îi are în grijă, Moș Arhivatorul le-a adus cadouri și dulciuri și cel mai important lucru pentru acest Centru de Autism, o tablă interactivă iqboard cu soft în limba română.

Datorită software-ului educațional în limba română, funcțiilor multi-touch, integrării facile cu aplicații Microsoft Office și posibilității de înregistrare a lecțiilor și salvarea acestora într-o gama variata de formate (Word, PDF, JPEG, etc.), tabla interactiva IQBoard reprezinta soluția ideală pentru învățarea copiilor.

Irina Dee, președintele Asociației Autism a declarat pentru Ziarul 21 că această tabletă este ideală și foarte ajutătoare pentru Centru. De asemena aduce mulțumiri echipei Arhivatorul și liderului acesteia, Florin Cuc, pentru bucuria adusă pe chipul copiilor din Centrul de Autism

” Mulțumim foarte mult dragi prieteni de la Arhivatorul, suntem foarte recunoscători pentru Tabla Interactivă pe care ne-ați donat-o. Copilașii o să se bucure tare mult de ea pentru că copiii sunt foarte interesați de tot ceea ce înseamnă tehnologie și cu siguranță o să învețe tare multe lucrări utilizând-o”

Florin Cuc, întrebat fiind care a fost scopul acestei donații, acesta a spus că echipa Arhivatorul a făcut o adunare de fonduri, o contribuție socială, pentru că altfel Arhivatorul nu putea să își ducă misunea la îndeplinire.

Un gest minunat a unor oameni cu sufletul mare care fac gesturi ce denotă grija pentru semenii lor.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.