<
Eveniment

Echipa Ziarul 21 vă urează Sărbători Fericite și Un An Nou plin de realizări

A sosit sărbătoarea pe care o așteptam cu nerăbdare! Crăciunul este plin de lumină și liniște, iar noi ne regăsim, ne lăsăm sufletul să poposească și ne concentrăm mai mult asupra oamenilor din jurul nostru.  Este ziua în care ne reamintim cât de multe trăiri trezește un simplu gest, cât de prețios este un zâmbet sau un simplu ”mulțumesc”.

În seara de Ajun, în așteptarea lui Moș Crăciun, totul se transformă într-o poveste. La geamul aburind, se văd venind din zări colindătorii, cărând o stea pe umăr. Clinchetul paharelor ce se ciocnesc, râsetele, mirosul de cozonac ce se strecoară tiptil din bucătărie, colindele voioase pe fundal și conversațiile interminabile – formează o orchestră a bucuriei, care ne cântă, ne dezmorțește sufletul și ni-l umple de gratitudine. Timpul se oprește în loc, toate grijile dispar și tot ceea ce contează: familia, prietenii, liniștea și fericirea se află într-un singur loc, între pereții aceleiași seri sfinte.

Echipa Ziarul 21 vă urează un Crăciun luminos și fericit, alături de familie și cele mai dragi persoane! Vă dorim să vă bucurați de primii fulgi de nea, primul om de zăpadă, de cadourile de sub brad, de cojile de portocală cu miros de copilărie, dar mai ales de lucrurile și persoanele cu adevărat importante, care vă împlinesc și vă fac întreaga viață mai frumoasă!

Nicușor Lăcătuș, Marcel Nițan, Larisa Nițan, Florin Cuc, Adrian Soporan, Sebastian Soporan, Marius Ciprian Pop, Tania Pop, Răzvan Andrei Pop, Andrei Păcurar, Sergiu Jucan

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS